Verschillende soorten ruimten beschikbaar 

Talentenpark beschikt over diverse volledig ingerichte ruimtes. Het enige dat je zelf meeneemt voor je werk, is je eigen laptop, telefoon en paperassen.Overal in Talentenpark is draadloos internet beschikbaar. Alle ruimtes hebben dezelfde duidelijk herkenbare luxe uitstraling. Dit beeld wordt versterkt door de diverse kunstobjecten, die overal terug te vinden zijn.


 

De kantoortuin 

Van deze grote ruimte maken meerdere mensen tegelijkertijd gebruik. Momenteel zijn er 4 werkplekken gecreëerd, elk bestaande uit een riant bureau en een luxe stoel die aan alle actuele Arbo–eisen voldoet. De kantoortuin biedt mede door het grote glasoppervlak, een heel prettige lichte werkplek. Het vele glas biedt tevens een uniek, vrij uitzicht op weiland en bos.


Koffiecorner

Deze hoek vormt het hart van Talentenpark. Onder het genot van een goed kopje koffie aan de “stamtafel” ontstaan vaak de beste innovatieve ideeën.


Vergader/instructie ruimte

Deze grote ruimte van maar liefst 60 m2 biedt plaats aan vele bezoekers. Mede door zijn grootte en luxe uitstraling nodigt deze ruimte uit tot het geven van een wervelende presentatie aan potentiële klanten, het geven van een groepstraining, of een meeting met vele collega’s. Naast de standaardvoorzieningen zijn er volop mogelijkheden voor aanvullende wensen en cateringmogelijkheden. 


Spreekkamers

Talentenpark beschikt over twee ruime spreekkamers. Beide ruimtes bieden voldoende privacy. Ze zijn ingericht met een tafel en bezoekersstoelen.


Kantoorunits

In Talentenpark zijn naast de flexibele werkplekken, spreekkamers en vergaderruimtes ook diverse kantoorunits beschikbaar. Een groot deel daarvan is verhuurd aan zeer uiteenlopende bedrijven, maar een aantal is nog beschikbaar. De units hebben verschillende afmetingen, van groot tot klein. Informeer via info@palio.nl naar prijzen en beschikbaarheid.