Henk ten Dolle: Vraagbaak voor velen 

Henk ten Dolle is oprichter en eigenaar van Talentenpark, en daarnaast directeur van Palio BV (www.palio.nl). Ten Dolle hecht veel belang aan innovatie. Sterker nog; innovatie is de belangrijkste verklarende factor voor zijn zakelijk succes gebleken. Voor Ten Dolle ontstaat innovatie door toevallige ontmoetingen van mensen met elk hun eigen zienswijze en kennis. Talentenpark biedt volop mogelijkheden voor ontmoeting.  

Zelfstandige Professionals 

Henk ten Dolle, de oprichter van Talentenpark, spreekt nooit over ZZP-ers, nee hij gebruikt heel bewust de term ZP-ers, zelfstandige professionals. Eén z minder, maar wat hem betreft een wereld van verschil. De term ZP-er doet recht aan de ondernemers waar het hier over gaat, zegt hij.

Ze gaan hem aan het hart, die zelfstandige professionals.‘Ik weet wat er komt kijken, bij ondernemen in je eentje. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om alle beslissingen zelf te nemen. Zeker weten dat je zo nu en dan behoefte hebt om andere ZP-ers te ontmoeten om daarmee van gedachten te wisselen, vandaar de oprichting van deze afdeling op het Talentenpark.’   

Per dag huren  

Talentenpark biedt kantoorunits, spreekkamers en ruimtes voor flexibele werkplekken. Ondernemers kunnen er niet alleen een vergaderruimte huren, maar ook een volledig ingerichte werkplek, desgewenst per dag of per uur. Samen met andere zelfstandige professionals in één ruimte. Alles wat ze nodig kunnen hebben, is aanwezig. Denk aan voorzieningen zoals draadloos internet, koffie-automaat, spreekkamers, vergader-/ instructieruimte. 

Talentenpark biedt mensen die vanuit huis werken, de kans om hun blik te verruimen. Om te communiceren met anderen, contacten te leggen, het netwerk uit te breiden. Ten Dolle: ‘Ondernemen draait om mensen ontmoeten, midden in het leven staan, ideeën opdoen. Door gebruik te maken van elkaars netwerk en talent, ontstaan nieuwe kansen en mogelijkheden. Dat lukt je niet als je alleen maar thuis zit.’ 

Kleurrijk 

De ruimte voor de ZP-ers, kenmerkt zich door een kleurrijke, creatieve inrichting. Verrassende elementen, zoals beelden en schilderijen, geven het een extra cachet. Fraai beschilderde tonnen zorgen voor kleur en dienen als zitplaatsen om te kunnen ontspannen of een gesprek ‘op niveau’ te voeren. En waar in Nederland vind je nou een kantoor met een wijds groen uitzicht? Juist, bij Talentenpark!

De belangrijkste kenmerken van Talentenpark: